Komentara: 0
Pregleda: 2069

Bokseri Spartaka poraženi od Radničkog

31.01.2011. u 14:04h
Izvor: RTV Yueco
Bokseri Spartaka poraženi od Radničkog
Bokseri Spartaka nisu uspeli da naprave iznenađenje u trećem kolu Prve lige i pobede višestrukog prvaka države beogradski Radnički. Međutim, Subotičani su se dostojno suprotstavili i da je sudijski kriterijum bio ravnopravniji mogli su bokseri Spartaka i do boda, pogotovo u borbama Vanje Bačića do 56 kg i Zorana Tešina u kategoriji do 69 kg.U prvoj borbi mladi i talentovani Vanja Bačić bio je blizu pobede.Vanja je bio bolji u drugoj i trećoj rundi međutim sudije su na opšte negodovanje brojne subotičke publike dosudile 8:7 u korist boksera Radničkog. U kategoriji do 60kg Saćipović je bio bolji od Stipića i opravdano pobedio. U trećoj borbi sastali su se Strahinja Kukić iz Spartaka i Saša Janjić iz Radničkog. Sudije su ovu borbu prekinule u toku druge runde pobedom boksera beogradskog prvoligaša.U kategoriji do 69kg. izjednačena borba dva rivala u kojem je domaći bokser Tešin poslao na pod Malićevića, ali su to sudije okarakterisale kao prekrašaj Tešića i pobedu dodelile Malićeviću.

Pored publike oštro su reagovali i predstavnici Spartaka ali sudije svoju odluku nisu hteli da promene. U kategoriji do 75kg Bakula se hrabro borio protiv Jovanovića, međutim bokser Radničkog je bio precizniji i na poene slavio u ovovom meču. U poluteškoj kategoriji Uverić Nemanja je veoma hrabro ušao u duel protiv favorizovnog Jašarevića. Stekao je prednost već u prvoj rundi koju do kraja nije ispuštao. Hrabri subotički bokser tako je doneo prve bodove za svoj tim u ovom susretu. U kategoriji teškaša još uverljivija pobeda subotičana, Srdić Miloš je od samog početka krenuo veoma agresivno na Zorana Paunovića. U prvom rundi sudije su morale da prekinu meč i dosude pobedu Srdiću. U poslednjem meču sastali su se superteškaši Petar mauković iz Spartaka i Andrija Keković iz Radničkog. Posle tri runde slavio je bokser Radničkog na poene 4:1.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2069
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.