Komentara: 17
Pregleda: 4369

Bolji uslovi za rad na Mlečnoj i Teslinoj pijaci

07.03.2023. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
JP "Subotičke pijace" izdvojilo je iz sopstvenih sredstava 800 hiljada dinara, a zahvaljujući ovom novcu zamenjeni su oluci i rekonstruisana je kontrolna vaga na Mlečnoj pijaci dok će na pijaci u Teslinom naselju ove nedelje biti završena rekonstrukcija dela krova.
Bolji uslovi za rad na Mlečnoj i Teslinoj pijaci

Na Mlečnoj pijaci ( mlečni deo) zamenjeno je oko 200 metara oluka, a iz JP "Subotičke pijace" navode da se voda sa nadstrešnica više neće slivati u pijacu.

Oluci se nalaze sa unutrašnje strane pijace i sprečavaju da se kiša sa centralne nadstrešnice sliva u prolaze između redova. Ovi oluci nisu menjani čitavu deceniju i procenili smo da je ova investicija podjednako važna kako za prodavce tako i za kupce - priča Savo Duvnjak iz nadležnog preduzeća - Na Mlečnoj pijaci je rekonstruisana i kontrolna vaga. Podsećam da svako preduzeće koje se bavi pijačnom delatnošću mora imati kontrolnu vagu koja treba da bude tostupna tokom rada pijace. Na ovoj vagi kupci mogu proveriti da li su kupili tačno onu količinu koju su platili.

Nešto bolji uslovi za prodaju biće i na Teslinoj pijaci, jer je u toku rekonstrukcija dela krova.

Radovi će biti okončani do kraja nedelje, a reč je o rekonstrukciji oko 40 kvadrata krovnog pokrivača - objašnjava Duvnjak - Naši radnici na terenu svakodnevno razmenjuju informacije sa piačarima i zahvaljujući tim informacijama rocenili smo da su ove investicije najpotrebnije trenutno. Ako oluci cure i krov prokišnjava onda to bitno ometa rad ljudi za tezgama, tako da ovo je bilo zaista potrebno da se odradi.

PIJAČNA PONUDA ONLAJN

Pogledajte onlajn aktuelnu pijačnu ponudu voća, povrća, mesa i drugih životnih potrepština u našem odeljku "Pijace". Informišite se o trenutnim prosečnim cenama brojnih pijačnih artikala i uspostavite direktan kontakt sa prodavcima i proizvođačima.

Pijace Subotica

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 4369
Povezane teme

mlečna pijaca

subotičke pijace

teslina pijaca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.