Komentara: 3
Pregleda: 2749

Bronzana medalja Milice Nestorović na prvenstvu Vojvodine u džudou

11.05.2016. u 15:57h
Izvor: Subotica.com
Na prvenstvu Vojvodine u džudou održanom za vikend u Kanjiži, klub iz Subotice imao je četiri mlađa takmičara. Iako je cilj u konkurenciji seniora bio sticanje iskustva osvojena je i jedna bronzana medalja.
Bronzana medalja Milice Nestorović na prvenstvu Vojvodine u džudou

Takmičari Džudo kluba "Spartak" na ovom prvenstvu za seniore nastupili su sa kadetima i juniorima, a kako je rečeno cilj je bio sakupiti što više iskustva kroz borbe, pa je osvojena bronzana medalja Milice Nestorović došla kao bonus.

- "Nismo imali pretenzije ka medaljama, došli smo na takmičenje sa manjim brojem mlađih takmičara, cilj nam je bio da steknemo iskustvo, imali smo nekoliko dobrih borbi, pogotovo u kategoriji 73kg gde su nastupali Strahinja Nestorović i Veljko Tripunović" - izjavio je Milan Bogić, trener ekipe

Bogić takođe ističe da je medalja Milice Nestorović (52kg) mogla biti i sjajnija, ali protivnice su ovaj put bile spremnije za Subotičanku i vešto iskoristile njene slabosti. Osvojena medalja je bronzanog sjaja, ali u klubu podsećaju da je nastup na ovom seniorskom takmičenju bio prilika za sticanje iskustva, pa se očekuje da oni nastave da prave kvalitetne rezultate u svojoj uzrasnoj dobi, ali i kako se budu bližili seniorskoj konkurenciji očekivanja će biti na višem nivou.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2749
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.