Komentara: 13
Pregleda: 4655

Brzi sastanak za Dan zaljubljenih u Subotici

12.02.2011. u 18:47h
Izvor: RTV Yueco
Povodom dana zaljubljenih prvi put u Subotici se organizuje “Brzi sastanak”. Slogan “Svako ima svojih pet minuta, neko jednom neko više puta” je pod kojim omladinci G 17 plus organizuju akciju “Brzi sastanak” u ponedeljak u 17 i 30 časova u Mjuzik kafeu. Cilj je da se mladi druže i upoznaju.
Brzi sastanak za Dan zaljubljenih u Subotici

Prvi Speed dating u Subotici održaće se u prijatnoj i intimnoj atmosferi Music Caffe-a u Subotici. Zainteresovane kandidate očekujemo u 17:30 na spratu Caffe-a gde će prvo popuniti registracione formulare a početak upoznavanja zakazan je u 18:00.

Učesnici će biti dočekani od strane organizatora koji će ih upoznati sa procedurom i svakom učesniku dodeliti oznaku sa rednim brojem. Kada svi učesnici budu raspoređeni po stolovima, domaćin će održati kratak uvodni govor, nakon čega počinje upoznavanje.

Upoznavanje počinje tako što učesnici sedaju u parovima za sto, da bi se nakon 5 minuta oglasilo zvono koje je signal za promenu mesta – pri čemu žene ostaju na svojim mestima, a muškarci prelaze za naredni sto i tako redom dok se svi ne upoznaju.

Vreme predviđeno za razgovor sa svakim od učesnika suprotnog pola iznosi 5 minuta, što je sasvim dovoljno da se proveri da li među osobama postoje simpatije i privlačnost, a istovremeno je dovoljno kratko vreme ukoliko se toj osobi učesnik ne dopada.

Učesnici na sastanku dobijaju formular u kom se izjašnjavaju da li žele ponovo da vide nekog od učesnika, na taj način što upisuju pored imena osobe "DA" = želim ponovo da ga/je vidim

"NE, HVALA" = ne, on/ona nije za mene i ne želim bliže upoznavanje.

Ako dve osobe izaberu jedna drugu, to znači da je došlo do poklapanja (moguće je da dođe i do više poklapanja), da su simpatije i sviđanje uzajamni i u tom slučaju organizator im prosleđuje kontakt telefon ili e-mail adresu kandidata (kandidatkinje) kojeg su odabrali, u roku od 24 sata. Kandidati će biti obavešteni o poklapanju od strane organizatora lično.

Organizator neće biti u mogućnosti da prosledi lični kontakt na licu mesta.

Još samo treba naglasiti da je učešće besplatno a očekuje vas i poklon iznenađenja.

Uslovi za učestvovanje

- Učesnik mora biti punoletan
- Učesnik je odgovoran za tačnost podataka koje dostavlja putem formulara za prijavu, kao i za podatke koje saopšti drugim učesnicima.
- Učesnik je saglasan da organizator prosledi lični kontakt drugom učesniku sa kojim postoji obostrana želja za boljim upoznavanjem.
- Oganizator je u obavezi da štiti privatnost podataka o učesnicima.
- U slučaju kada učesnici izaberu jedno drugo, organizator je u obavezi da im prosledi broj mobilnog telefona ili e.mail adresu u roku od 24 sata.
- Učesnik je odgovoran za dalji tok komunikacije i odnos sa drugim učesnikom nakon Speed Dating-a.

Više informacija na linku: www.g17su.rs/?page=speeddating

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4655
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.