Komentara: 32
Pregleda: 4884
Video
Foto

Brzim vozom do Beograda Subotičani će moći od 24. novembra, najavio Vučić

03.10.2024. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa ministrom Vesićem i gradonačelnikom Bakićem obišao je rekonstruisanu železničku stanicu i tom prilikom istakao zadovoljstvo što će se brzom prugom od Beograda do Subotice stizati sat i deset minuta, te najavio da će deonica od Novog Sada do Subotice biti otvorena 24. novembra.
Brzim vozom do Beograda Subotičani će moći od 24. novembra, najavio Vučić

Predsednik Aleksandar Vučić je u Suboticu stigao specijalnim nemačkim vozom zaduženim za test-vožnju, zajedno sa suprugom Tamarom Vučić, ministrom Goranom Vesićem i predsednicom Pokrajinske vlade Vojvodine Majom Gojković.

- Mi smo danas prešli 108.1 kilometara novoizgrađene pruge koja je završena godinu dana pre roka. Na to nismo navikli, ali čuda se dešavaju.  prešli  Ponosan sam na to što smo uradili, na sve što smo napravili. Ovo je neverovatan uspeh, ovo se ne gradi svakih godinu dana. Velika zahvalnost svima koji su radili na ovom projektu. Mi smo naš deo u Srbiji završili, a 24. novembra ćemo da napravimo veliku proslavu, a verujem da će nam se pridružiti i Viktor Orban. Tako da, 24. novembra, od Beograda do Subotice za sat i deset minuta - istakao je Vučić.

Brzim vozom do Beograda Subotičani će moći od 24. novembra, najavio Vučić

Brzim vozom do Beograda Subotičani će moći od 24. novembra, najavio VučićObilasku je prisustvovao i ambasador Narodne republike Kine, Li Ming, budući da su za rekonstrukciju pruge bile zadužene kineske kompanije. 

 - Ovo je važna pruga, između Novog Sada i Subotice. Građanima Srbije ona će doneti broje prednosti, a takođe, ona je i simbol našeg velikog prijateljstva - rekao je Ming. 

Brzim vozom do Beograda Subotičani će moći od 24. novembra, najavio VučićIako je prvobitno planirano da stanica bude otvorena u narednih nekoliko dana, predsednik Vučić je rekao da se to neće desiti dok ne budu postavljene table na kojima će se naći i natpisi na mađarskom jeziku. 

Izvor: Subotica.com

Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice

Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice Radovi na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice
Pogledaj ostale fotografije

Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici

Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici Predsednik Vučić u obilasku završnih radova na Železničkoj stanici u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 časova i 18 minuta
Komentara: 32
Pregleda: 4884

Povezana vest

Povezane teme

železnička stanica

Aleksandar Vučić

stevan bakić

brza pruga

brzi voz

brza pruga beograd - subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.