Komentara: 1
Pregleda: 7356

Budućnost FK "Spartak" osvojila turnir na Jahorini

01.09.2012. u 14:10h
Izvor: FK "Spartak"
Budućnost FK "Spartak" osvojila turnir na Jahorini

Mladi fudbaleri FK "Spartak" (generacija 2003.) učestvovali su na Jahorina Kupu 2012 u BiH, gde su zabeležili odlične rezultate. Igrači predvođeni trenerom Daliborom Cetinom bili su veoma dominantni u svojoj generaciji i sasavim zasluženo osvojili turnir. Paralelno su se takmičili i sa godinu dana starijim dečacima, i u toj konkrenciji ostvarili odličan rezultat ispavši u četvrtfinalu od ekipe Sarajeva.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nemanja Andrić, dok je najbolji golman bio takođe iz redova Fk Spartak Zlatibor voda, Nikola Grčić.

- Ovo je moja prva zvanična generacija koju vodim i sigurno će mi ostati u dugom i lepom sećanju. Posle par osvojenim turnira i medalja ovo nam je prvo zlato koje donosimo sa jednog velikog međunarodnog takmičenja Jahorina Kup 2012. Učestvovalo je 156 ekipa iz 10 zemalja. Na turnir smo otišli sa igračima 2003 godište ali smo paralelno učestvovali i u konkurenciji 2002 godišta, zbog toga smo dnevno igrali četiri utakmice.

U konkurenciji dečaka koji su bili godinu dana stariji stigli smo do četvrtfinala gde smo ispali od objektivno jače ekipe Sarajeva, ali smo zato u svojoj konkurencijhi bili veoma ubedljivi pobedivši sve svoje rivale. Po rečima organizatora još niko nije tako superiorno osvojio turnir kao što je to ove godine nama pošlo za rukom. Dali smo 15 golova a primili samo tri. Moram da ih pohvalim i da im čestitam, lepo su radili, bili su vredni i to im se isplatilo. Ostavili smo dobar utisak tako da su nas mnogi klubovi pozvali da budemo njihovi gosti, kao što su Partizan, Adriatic Split, Leotar (Trebinje) i mnogi drugi. Ovi dečaci sigurno predstavljaju jednu lepu budućnost i siguran sam da će nositi dres prvotimaca Spartak Zlatibor vode - rekao je sa ushićenjem trener Dalibor Cetina.

Budućnost FK "Spartak" osvojila turnir na Jahorini

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7356
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.