Komentara: 30
Pregleda: 4224

Celjska ulica dobila grebani asfalt

24.12.2021. u 10:25h
Izvor: TV Subotica
Grebani asfalt dobila je i Celjska ulica na Makovoj sedmici, a iz rukovodstva mesne zajednice najavljuju da se mehanizacija uskoro seli u Krfsku i Isidore Sekulić, koje su takođe u planu za 2021. godinu.
Celjska ulica dobila grebani asfalt

Ovih dana mehanizacija koja nasipa i utabava grebani asfalt može se videti i u Mesnoj zajednici Makova sedmica. Na red je došla i Celjska ulica, duga 1.200 metara, čiji stanovnici pozdravljaju radove koji se izvode pred sam kraj godine. Konačno će, kažu, moći normalno da voze svojom ulicom.

- Bile su rupe, bilo je blato, bilo je svašta. Nismo samo mi primetili, nego smo i auto često nosili kod majstora zbog toga. Sad je jako dobro, skoro je ovo asfalt - rekao je Arpad Erne, stanovnik ulice.

Celjska ulica dobila grebani asfalt

Novim ruhom Celjske zadovoljni su i meštani obližnjih ulica. Ištvan Cvitko iz Kikindske često prolazi tuda biciklom, i kako kaže, sada je mnogo bolje.

- Već jeste lakše, a kad do kraja bude gotovo, verujem da će biti odlično. Daj bože da svaka ulica ovako izgleda na Makovoj sedmici - kazao je Cvitko.

Celjska ulica dobila grebani asfaltRadovi u Celjskoj deo su godišnjeg Plana i programa, a do kraja godine grebani asfalt treba da dobiju još dve ulice, poručuju iz rukovodstva Mesne zajednice.

- Jeste da malo kasne radovi, ali bolje ikad nego nikad. Celjska ulica se radi u dužini od 1.200 metara, radiće se Krfska u dužini od 250 do 300 metara i radiće se produžetak Isidore Sekulić, otprilike isto 250 do 300 metara - rekao je Mirsad Nalić, predsednik Saveta Mesne zajednice Makova sedmica.

Celjska ulica dobila grebani asfaltKoje će ulice sledeće godine dobiti asfalt još uvek se ne zna, dodaje Nalić. Preciznije informacije biće dostupne od februara, ali ono što je poznato jeste da na Makovoj sedmici treba da se proširi kanalizaciona mreža i to u četiri ulice: Majšanski put, Nadežde Petrović, Višnjička i Đeri Ferenca.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 4224
Povezane teme

makova sedmica

mirsad nalić

grebani asfalt

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.