Komentara: 0
Pregleda: 979
Foto

Članovi Udruženja slepih i slabovidih izveli predstavu "Maratonci trče počasni krug"

02.07.2024. u 08:47h
Izvor: Subotica.com
Članovi Udruženja slepih i slabovidih izveli predstavu "Maratonci trče počasni krug"
Foto: Slađana Saulić

Članovi Udruženja slepih i slabovidih su zajedno sa glumcem Branislavom Trifkovićem premijerno izveli komad Dušana Kovačećevića "Maratonci trče počasni krug". I za njega i za njih rad na predstavi bio je izazov, a sudeći prema gromoglasnom aplauzu kojim je publika nagradila premijero izvođenje, svi su bili na visini zadatka. 

 - Bilo je obostrano zadovoljstvo, predstava je prošla fenomenalno kod publike a i glumci su zadovoljni. Predstava je izazvala jake emocije, što je publika nagradila višeminutnim apaluzom. Sama premijera, izvođenje predstave jeste bitno, ali je mnogo značajnije ono što je iza toga - pripreme, probe, durženja, vreme koje smo proveli zajedno radeći na predstvai. Za mene je ovo bilo jedno novo iskustvo, iz koga sam mnogo naučio, i ono što je najvažnije, stvorila se jedna predivna energija, emocija, ljubav, tako da smo mi svi sada na neki način vezani. Svi oni su vredni ljudi, veliki radnici, i mnogo su uložili u ovu predstavu - objašnjava Branislav Trifković.

Članovi Udruženja slepih i slabovidih izveli predstavu "Maratonci trče počasni krug"

U predstavi su igrali: Radica Stojčevska, Marina Gencel, Ivana Stuparević (gostujuća glumica), Karmela Kurtović, Mića Grba, Tajana Bulajić, Ivica Antolović, Narcis Sudarević, Marica Kovačević, Goran Milaković i Dragan Šimić.

Za grafoskopom je bila Maja Gvozdenović. Glas u predstavi poveren je doajenu subotičkog radio i tv voditeljstva Otmaru Hegedišu kao i glumici Danki Balać.

Plakat je i ovaj put delo Ratke Lugumerski Teber. Izbor muzike, kostim i scenografiju, montažu i režiju potpisuje Branislav Trifković

Članovi Udruženja slepih i slabovidih izveli predstavu "Maratonci trče počasni krug"

Izvor: Subotica.com
Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih Predstava: "Maratonci trče počasni krug" u izvođenju članova Udruženja slepih i slabovidih
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 dana i 10 časova
Komentara: 0
Pregleda: 979
Povezane teme

scena jadran

udruženje slepih i slabovidih subotica

branislav trifković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.