Komentara: 0
Pregleda: 7411

Coca-Cola praznična čarolija donela radost stanovnicima Subotice

23.12.2009. u 11:22h
Izvor: Subotica.com
Coca-Cola praznična čarolija donela radost stanovnicima  Subotice

Građani Subotice prikupili poklone za štićenike Doma za decu ometenu u razvoju "Kolevka" u Subotici i Doma za decu i omladinu ''Miroslav Mika Antić'' iz Sombora

Subotica, 21. decembar 2009 - Stanovnici Subotice, okupljeni sinoć na Trgu Slobode, uživali su u pravoj prazničnoj idili i svojim humanim gestom i dobrom voljom prikupili poklone za štićenike Doma za decu ometenu u razvoju "Kolevka" u Subotici i Doma za decu i omladinu ''Miroslav Mika Antić'' iz Sombora. Nakon svoje misije na Trgu, Deda Mraz je sa svojim pomoćnicima Šuškom, Uškom, Duškom, Miškom i Njuškom, obišao ustanove, uručio poklone i doneo prazničnu čaroliju i dobro raspoloženje.

Akcija je u najvećoj meri zavisila od građana i njihove dobre volje, te je veliki broj sugrađana koji je doneo poklone pokazao da čaroliju započinjemo svi mi, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanje i poklanjanja, naročito najmlađima koji im se najviše raduju i sa nestrpljenjem ih očekuju. Tako je u Subotici ispunjena osnovna misija karavana, a to je prikupljanje poklona za najmlađe.

Akcija je sprovedena u okviru Coca-Cola prazničnog karavana pod nazivom "Čaroliju započinješ ti!" koji je na put krenuo 5. decembra iz Beograda i do 26. decembra pored Beograda, Smedereva, Pančeva, Kragujevca, Jagodine, Paraćina, Kruševca, Leskovca, Niša, Kraljeva, Čačka, Užica, Valjeva, Novog Sada i Subotice obićiće još i Šabac, Zrenjanin i Podgoricu u Crnoj Gori. Cilj karavana je da u svakom gradu koji će posetiti, građani prikupe i donesu što više poklona za decu koja leže u bolnicama, decu sa posebnim potrebama, kao i za decu bez roditeljskog staranja.

Slike se nalaze na
http://www.subotica.com/photo/album/59288

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7411
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.