Komentara: 5
Pregleda: 5965

Crna tačka kod pružnog prelaza na Čantavirskom putu

13.05.2013. u 15:10h
Izvor: RTV City
Pružni prelaz na Čantavirskom putu kod stražare broj 79, proteklih godina postao je crna tačka te deonice puta jer se na njoj, najviše u toku noći dešavaju saobraćajne nezgode, koje za posledicu na sreću nemaju ljudske žrtve, ali dovode u opasnost živote vozača i njihovih saputnika i pričinjavaju veliku materijalnu štetu kako učesnicima saobraćajnih nezgoda, tako i Železnici Srbije.
Crna tačka kod pružnog prelaza na Čantavirskom putu

Vozači iz pravca Subotice odnosno Čantavira, na dugačkom pravcu razvijaju velike brzine pre ulaska u tzv. „S“ krivinu gde se nalazi pružni prelaz i tu uglavnom gube kontrolu nad vozilom.

Ilona Urkom  stanuje u  stražari 79 na Čantavirskom putu, i prethodnih godina je svedok brojnih saobraćajnih nesreća. Sa svojim nedavno preminulim suprugom iz olupina automobila izvlačila je vinovnike udesa, koji su najčešće pod dejstvom alkohola, ili usled nedostatka koncetracije završavali u dubokim kanalima pored puta, njihovom dvorištu ili na samoj pruzi.

Prema podacima saobraćajne uprave u Subotici u proteklih deset godina na  pružnom prelazu kod stražare 79, dogodilo se deset saobraćajnih nesreća koje su prijavljene saobraćajnoj policiji kao i veći broj saobraćajnih nesreća čiji vinovnici su pobegli nakon što su ih izazvali. Prema njihovim rečima pružni prelaz je obezbeđen svim potrebnim znakovima i svetlosnim signalima, koji vozačima unapred pružaju informaciju da se približavaju pružnom prelazu.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 5965
Povezane teme

čantavirski put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.