Komentara: 9
Pregleda: 1986

Da li da ispišemo decu iz škole?

13.03.2009. u 20:06h
Izvor: RTV Yueco
<p>Roditelji učenika trećeg c razreda Osnovne &scaron;kole "Sonja Marinković" su re&scaron;eni da ispi&scaron;u decu iz &scaron;kole. Oni kažu da je to krajnja mera i da će je preduzeti ukoliko se ne&scaron;to ne preduzme protiv Tihane Todorović koja navodno napada njihovu decu ispred &scaron;kole.U &scaron;koli kažu da su sve preduzeli kako bi povećali bezbednost dece i da je policija upoznata sa situacijom.</p>
Da li da ispišemo decu iz škole?

Roditelji drugih đaka kažu da pošto su zabrinuti za sigurnost svoje dece rešeni su da uzmu stvar u svoje ruke. Nisu samo deca ugrožena nego i oni sami, jer je navodno sporna majka na putu od škole do kuće napala jednog đaka, a zatim i njegovog roditelje uz pretnju da će pobiti svu decu.Na današnjem sastanku odlučeno je i da se u ponedeljak preda peticija direktoru škole u kojoj oni traže od škole da reše problem ili će oni morati da prepišu svoju decu u drugu školu.Kako yueko saznaje u oktobru je upućen dopis Centru za socijalni rad, policiji i nadležnima u lokalnoj samoupravi sa molbom da se zaustavi agresivno ponašanje majke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 1986
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.