Komentara: 4
Pregleda: 1612

Da se zna ko kosi, a ko ne kosi

10.08.2009. u 23:14h
Izvor: RTV Yueco
Da se zna ko kosi, a ko ne kosi

U toku je akcija radio-televizije yueko “Da se zna ko kosi, a ko ne kosi”. Akciju podržava i Služba za komunalne poslove, preduzetništvo i zaštitu životne sredine u lokalnoj samoupravi. Ekološka patrola snimila je negativan primer na uglu ulica Prvomajske i Kumičićeve.

Ovo je još jedan primer gde je ispred privatne parcele korov pronašao svoje utočište, među kojim je i ambrozija.Polen, pelena, trave i ambrozije stvara probleme stotinama dece koje žive u okolini.

Pozitivan primer, par metara od negativnog u Prvomajskoj ulici. Stanovnici sami održavaju površine ispred svojih kuća i uređuju ih.Ovo je primer, kako kada su građani složni može lepim da se održava okolina .Ovako treba da izgledaju sve površine u gradu, jer narednih dana se očekuje pojačano cvetanje ambrozije i još jednom apelujemo na građane da kose korov.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 1612
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.