Komentara: 0
Pregleda: 1492

Dan Ljubavi i vina u Gerontološkom

14.02.2010. u 19:37h
Izvor: RTV Yueco
Dan Ljubavi i vina u Gerontološkom

Povodom dana ljubavi i vina juče je u Gerontološkom centru nastupio Leo Martin.Koncert je štićenicima ove ustanove poklonila fondacija “Fokus”, koja već drugu godinu za redom upriličila mini koncert za naše najstarije sugrađane.

U “Fokusu” kažu da će potpisati ugovor sa Gerontološkim centrim kako bi se svakog meseca održavala slična dešavanja.Leo Martin je je brojnim obožavaocima otpevao nekoliko svojih hitova.U prepunoj sali Leo Martin je izazvao veliko oduševljenje i simpatije posetilaca i štićenika Centra.

U Gerontološkom centru kažu da se ovakvi događaji kod njih stalno organizuju.Postignut je dogovor između fondacije “Fokus” i Gerontološkog centra da se ubuduće u listu “Karton” objavljuju pesme štićenika doma, kao i da bude više ovakvih događaja.

Povodom Dana Ljubavi i vina, Leo Martin jedan od najvećih evengrin pevača sa prostora bivše Jugoslavije pevao je u Velikoj Većnici Gradske kuće i u “Nepkeru”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1492
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.