Komentara: 0
Pregleda: 2094

Danas počinje 11. Trenčtaun festival

29.04.2011. u 14:39h
Izvor: RTV
Danas počinje 11. Trenčtaun festival

Muzički festival "Trenčtaun" (Trenchtown), 11. po redu, počinje danas u Etno kampu, nadomak Palića, a do 1. maja na tri bine nastupiće više od 30 bendova iz zemlje i regiona.

Na Velikoj bini nastupiće: FC Apatride Utd, Vrooom, Partibrejkers, Bei the Fish, Svi na pod, Vlada Divljan i Nevladina organizacija, Zemlja gruva, Ritam nereda, Sopot, The Beat Fleet, Dubioza kolektiv i The Carbonfools.

Publici će se na Maloj bini predstaviti, između ostalih, Temple of the Smoke, Bdat Džutim, Felony Flats, Moodswinger, Nafta, Teshki zulum, Kandžija, Iskaz, Goribor, The Mothership Orchestra, Tijana T.

U okviru programa na Terasi koncerte će održati King Calypso, Superstar Selecta, Ital Vision Sound System, Reggae Maniac Crew i Dr. Fuž & Zoltan.

Prateći program "Kultur Fitnes" obuhvatiće promociju izdavačke kuće "Slušaj najglasnije" i časopisa "Symposion", pozorišnu i likovnu radionicu, "Art-market", kao i radionicu "Guerilla art kolektiva" iz Subotice.

U toku je pretprodaja ulaznica po ceni od 720 dinara za dnevne karte i 1.790 dinara za komplet ulaznica za sve dane, dok će se od sutra karte prodavati na ulazu i to po cenama od 1.900 dinara (za komplet) i 850 dinara (za dnevne karte).

Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu i parking mesto.

Kao i svake godine, za vreme "Trenčtaun festivala" obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce manifestacije, sa Železničke stanice u Subotici do Etno kampa i nazad.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2094
Povezane teme

Trenchtown festival

Trenchtown Subotica

Trenchtown program Festivala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.