Komentara: 14
Pregleda: 5100

Danas počinju tople probe, stvoreni uslovi za početak grejne sezone

30.10.2023. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
U kasnim popodnevnim časovima počinju tople funkcionalne probe celokupnog sistema daljinskog grejanja za korisnike koji su priključeni na toplovodnu mrežu, saopšteno je iz JKP "Subotička toplana".
Danas počinju tople probe, stvoreni uslovi za početak grejne sezone

U slučaju pojave kvarova ili curenja na instalacijama grejanja, mole se kupci toplotne energije da prijave kvar pozivom na broj telefona dežurnog dispečera 024/548383 i kvarovi će biti otklanjani sukcesivno u najkraćem roku.

Podsetimo, grejna sezona je odložena za skoro mesec dana zbog neplaniranog produžetka radova koji se obavljaju u sklopu rekonstrukcije železničke infrastrukture na lokaciji podvožnjaka kod Nove opštine. Iako su radovii, barem što se tiče toplovodnog sistema, svojevremeno planirani da budu okončani do početka grejne sezone, javnost je blagovremeno obaveštena da će ista biti odložena, najduže mesec dana, što evo danas se i ostvaruje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 1 nedelju
Komentara: 14
Pregleda: 5100
Povezane teme

grejna sezona

daljinsko grejanje

jkp subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.