Komentara: 8
Pregleda: 9618

Dani pijaca održavaju se u Subotici

07.06.2013. u 18:06h
Izvor: RTV Yueco
U okviru proslave Dana pijace Srbije u Subotici je otvoren III Sajam domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije”. Po prvi put u Subotici je proslavljen Dan pijaca.Predstavnici Poslovnog udruženja “Pijaca Srbije” ističu kako se zalažu da se donese Zakon o pijacama, kao i sajam “Ukusi tradicije” se ubuduće održava u svim gradovima u Srbiji.
Dani pijaca održavaju se u Subotici

Povodom Dana pijaca Srbije u Plavoj sali gradske kuće održan je sastanak na kome je prisustvovalo oko 30 članova Poslovnog udruženja “Pijaca Srbije”. Goste je primio zamenik gradonačelnika, kao članovi gradskog veća zaduženi za investicije i poljoprivredu. Cilj je da se što pre donese Zakon o pijacama i uredi ova oblast.

Ideja manifestacija je da se promovišu domaći i tradicionalni proizvodi sa oznakama regionalnog ili geografskog porekla, zanatstvo i narodno stvaralaštvo. Sajam „Ukusi tradicije“ po treći put je okupio proizvođače domaće hrane, vina i rakije sa ciljem da stvore novi brendovi i bolji plasman proizvoda u zemlji.

Sajam “Ukusi tradicije” okupili su izvorne proizvođače domaćih proizvoda koji su se predstavili sa svojim specijalitetima.Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Subotica.

Manifestacija „Dani pijaca Srbije” će se nakon Subotice seliti i u druge gradove.Treći Sajam domaće hrane, vina i rakije „Ukusi tradicije“ završava se u nedelju.

Izvor: RTV Yueco

Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije"

Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" Prva manifestacija "Dani pijaca Srbije"
Pogledaj ostale fotografije

Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije”

Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije” Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije” Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije” Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije” Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije” Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije” Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije” Otvaranje III Sajma domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije”
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 9618

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.