Komentara: 0
Pregleda: 5718

Dani poljoprivredne apoteke Agricola

14.03.2017. u 11:52h
Izvor: PR tekst
Poljoprivredna apoteka Agricola povodom svog prvog rođendana organizuje Dane Agricole u periodu od 16. do 17. marta 2017. godine.
Dani poljoprivredne apoteke Agricola

Dan posvećen voćarima je planiran za četvrtak, 16. mart u periodu od 12 do 14 časova u kome će Bojana Brestovac dipl. inž. poljoprivrede razgovarati sa posetiocima na temu voćarske proizvodnje i zainteresovanima predstaviti Bibaum® tehnologiju kao i proces podizanja voćnjaka po sistemu "ključ u ruke".

Tokom dva dana rođendanske proslave za sve kupce su obezbeđeni pokloni, a neki artikli će moći da se kupe po promotivnim cenama.

Poljoprivredna apoteka Agricola u ponudi ima širok asortiman namenjen poljoprivrednim proizvođačima i hobistima. U stalnoj ponudi su đubriva, supstrati, sredstva za zaštitu bilja, semenska roba, oprema za navodnjavanje, stočna hrana, sitnice za domaćinstvo, oprema i hrana za kućne ljubimce, a sezonski i folije, sadnice drveća, voća i cveća, lukovice i rasad povrća. Tu su i plastični program, baštenski alati, HTZ oprema...

Dani poljoprivredne apoteke Agricola

Poljoprivredna apoteka Agricola nalazi se na adresi Ulica Mira 39 (na Palićkom putu, iz pravca Subotice ka Paliću, sa leve strane) i otvorena je od ponedeljka do petka 7-19č, a subotom 7-14č. Kontakt telefon je 024/596-041.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5718
Povezane teme

apoteka agricola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.