Komentara: 1
Pregleda: 4748

Dani srpskog sira i kajmaka u dućanu „Ukusi tradicije“

22.07.2015. u 17:20h
Izvor: Subotica.com
U sklopu obeležavanja godišnjice otvaranja dućana „Ukusi tradicije“ (ugao ulica Petra Drapšina i Matije Gupca), Udruženje „Ukusi tradicije“ i preduzeće „Frines“ od 23. do 25. jula  organizuju degustaciju i prodaju srspkog sira i kajmaka sa poljoprivrednog gazdinstva i mini mlekare Ljiljane Janjić iz Gornje Bukovice kod Valjeva.
Dani srpskog sira i kajmaka u dućanu „Ukusi tradicije“

Ljijana Janjić je kao gost JKP "Gradske pijace" iz Beograda učestvovala na ovogodišnjem, V sajmu domaće hrane "Ukusi tradicije", koji je početkom juna održan na Radijalcu. Brojni Subotičani, koji su tada kupili sir i kajmak, više puta su kontaktirali Udruženje "Ukusi tradicije" i tražili da se bogata ponuda proizvoda mini mlekare Ljiljane Janjić nađe i u stalnoj ponudi dućana "Ukusi tradcije". 

Od 23. do 25. jula vrhunski spski sir i kajmak iz okoline Valjeva stiže u Suboticu.

Tokom nekoliko narednih nedelja, uz standardnu ponudu proizvoda domaće i organske hrane iz regiona, dućan „Ukusi tradicije“ će organizovati prodajne promocije i degustacije regionalnih brendova i iz drugih krajeva Srbije. Nakon sireva i kajmaka u dućan „Ukusi tradicije“ stiže čuvena užička pršuta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4748
Povezane teme

sajam ukusi tradicije

ukusi tradicije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.