Komentara: 2
Pregleda: 1791
Foto

Darovana beba rođena na Dan grada

02.09.2024. u 12:05h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalno, u okviru obeležavanja Dana grada, gradski čelnici obišli su porodilište Opšte bolnice Subotice i tom prilikom darivali bebu rođenu 1. septembra.
Darovana beba rođena na Dan grada

Na Dan grada je u subotičkom porodilištu mama Sevdija Nikolić na svet je donela dečaka, a kako iz porodilišta kažu, i beba i mama  su dobrog opšteg stanja. 

 - Dobro su i beba i mama, rađen je hitan carski rez, zbog akušerskih indikacija, a beba je dobila ocene 9, 9. Broj novorođenih do 1. septembra ove godine je gotovo identičan prošlogodišnjem u istom periodu, s tim da nam je natalitet u padu poslednjih godina. Apelujem na sve nas, polazim od sebe a naravno i od svih nas, da se natalitet poveća, jer je to budućnost države i šansa da ovaj naš narod opstane. Želim da zahvalim Gradu Subotici što se ova tradicija održava, ovakve tradicije treba čuvati i negovati - kaže dr Desimir Đukić, ginekolog Opšte bolnice Subotica. 

Darovana beba rođena na Dan gradaBebu i mamu su danas obišli čelnici Grada, koji su ovom priikom darivali bebu.

 - Danas smo tu, ja prvesntveno u ime gradonačelnika, da posetimo majku, roditelje našeg novog sugrađanina. Ima li veće radosti i lepše stvari u životu jednog čoveka nego kad se ostvari kao roditelj, a takođe ima li lepše stvari nama kao društvu kada dobijemo novog surađanina i da se svi zajedno radujemo radosti života - istakao je pomoćnik gradonačelnika, Srđan Samardžić

Darovana beba rođena na Dan gradaTradicionalno, u obilasku je bio i predsednik Skupštine grada Subotice, koji je podsetio na neke od prontalitetnih mera koje se sprovode u našem gradu. 

 - Ja lično, kao roditelj, smatram da nema veće radosti od dece, a nema ni budućnosti. Grad je pored svih državnih davanja opredelio 15.000 za mamu i negde oko 10.000 kao jednokratnu pomoć. Spomenuo bih i da je vrtić u Subotici vrtić besplatan za svu decu, i da se izdvaja po 10.000 za svu decu koja pohađaju privatan vrtić - kaže Daniel Đivanović.

Darovana beba rođena na Dan grada

Izvor: Subotica.com
Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada Poseta pomoćnika gradonačelnika i predsednika Skupštine bebama rođenim na Dan grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 časova i 17 minuta
Komentara: 2
Pregleda: 1791
Povezane teme

opšta bolnica

porodilište

srđan samardžić

opšta bolnica subotica

porodilište u subotici

dr desimir đukić

danijel đivanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.