Komentara: 0
Pregleda: 2093
Foto

Deca sa Kosmeta stigla u Suboticu

07.09.2024. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
Oko 40 đaka sa Kosmeta stiglo je juče u Suboticu gde će do 15. septembra boraviti kod svojih vršnjaka, sa kojim će učiti, družiti se,upoznavati naš grad...
Deca sa Kosmeta stigla u Suboticu

Tradicionalna akcija "Deci Kosmeta sa osmehom - zajedno u školskim klupama", po 17. put spojila je decu Subotice i Kosovskog Pomoravlja, sever i jug naše zemlje.

- Sa nama su ove godine deca iz opština Srbice i Obilić, koji će boraviti kod drugara iz  osnovnih škola "Sonja Marinković", "Ivan Goran Kovačić", " Jovan Mikić" i "Jovan Jovanović Zmaj". To su deca od četvrtog do osmog razreda sa kojima ćemo imati zanimljive programe, kako svi zajedno, tako i u svakoj školi - kaže Branka Bešlić, direktorka OŠ "Ivan Goran Kovačić". - Kao i svake godine bilo je veliko interesovanje dece koja su želela da ugoste drugare sa Kosmeta. Verujem da će im biti lepo u našem gradu i da će poneti najlepše uspomene.

Deca sa Kosmeta stigla u Suboticu

Narednih dana deca će zajedno obići Palić, Svetovaznesenjski hram, Gradsku kuću, slušati istorijske radionice u SKC "Sveti Sava"...

Dolazak dece sa Kosmeta organizuje NVO "Dečja radost" iz Gnjilana,koja realizuje programe materijalne i psihosocijalne podrške za decu koja žive na Kosovu.

Deca sa Kosmeta stigla u Suboticu

Izvor: Subotica.com
Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama" Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama" Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama" Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama" Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama" Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama" Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama" Doček dece u akciji "Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 15 časova i 13 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 2093
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.