Komentara: 0
Pregleda: 1860

Deca velikog srca - na "Limunijadi" prikupljeno više od 30.000 dinara

10.07.2024. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Deca velikog srca - na "Limunijadi" prikupljeno više od 30.000 dinara

Mališani iz vrtića "Naše nade" po treći put su ove godine izašli na Trg, gde su tokom sat vremena prodavali limunadu. Prolaznici su rado posećivali štand, gde su im deca uz široke osmehe sipala osvežavajući napitak. 

 - Već sam i ranije učestvovala na "Limunijadi", uvek se lepo družimo. Danas sam tu sa drugarima iz vrtića, pravimo limunadu, to je sok koji se pravi od limuna. Taj sok prodajemo, da zaradimo pare i pomognemo drugoj deci - kaže šestogodišnja Kasija Radić

Deca velikog srca - na "Limunijadi" prikupljeno više od 30.000 dinaraLetnja manifestacija "Limunijada" već postaje tradicija, a budući da u vrelom letnjem danu retko ko može da odoli ovakvom osveženju, ova deca velikog srca su za sat vremena prikupila 32.000 dinara.

 - Sav prikupljen novac uputili smo u udruženje osoba sa autizmom, "Zvuci srca", sa kojima imamo višegodišnju saradnju. Oko četrdesetoro dece različitog uzrasta iz našeg vrtića dalo je svoj doprinos danas. Deca se uvek raduju ovakvim događajima, aktivno učestvuju, i na taj način se od malih nogu uče humanosti, jednoj od najvažnijh ljudskih osobina - ističe Kristijan Ivković, direktor vrtića. 

Deca velikog srca - na "Limunijadi" prikupljeno više od 30.000 dinara

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 dana i 17 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1860
Povezane teme

Humanitarna akcija

predškolska ustanova naše nade

klub zvuci srca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.