Komentara: 1
Pregleda: 9203

Deda mi je doživeo šlog na snimanju!

23.02.2009. u 19:51h
Izvor: Alo.rs
Deda mi je doživeo šlog na snimanju!

Koliko je stresno takmičenje za „Zvezde Granda", potvrđuje činjenica da je deda mladog Subotičanina, takođe Slobodan Vasić, ali stariji, posle trećeg kruga takmičenja doživeo moždani udar!

- Bilo je veliko uzbuđenje. Sav se smušio dok smo se vozili autobusom prema Subotici. A kada smo stigli ispred kuće, samo se uhvatio za ogradu i izgovorio: „Zbogom, deco", usput mašući rukom - priča nam Slobin tata Goran, koji je pravo sa radnog mesta policajca došao kući da nas ugosti u svom skromnom domu koji iznajmljuje u blizini čuvenog subotičkog buvljaka.
- Nisam video ništa, nisam čuo ništa. Bio je to prekid filma. Imao sam utisak da umirem i opraštao sam se od ovozemaljskog života - dodaje deda Slobodan Vasić, koji nam objašnjava da je baš po njemu unuk dobio ime. Slobin deda je hitno prebačen u bolnicu gde je dijagnostikovan izliv krvi u mozak. Oporavak je trajao deset dana, a posledice se i sada osećaju jer je najstariji živi Vasić na terapiji zbog visokog krvnog pritiska, pa žali što ne može sa nama da nazdravi uz domaću rakijicu.
- Moj unuk je najbolji! Ne zato što je moj! Videlo se da je apsolutni sluhista još kada je imao četiri godine, a imao je od koga i da nasledi gen za muziku jer smo i ja i njegova baba pevali krajišku muziku, a i moj sin je svirao harmoniku - veli deda, a Slobina mama Marija dodaje da je i njena porodica muzički nadarena.

Tata Goran nam priča kako je njega svojevremeno brzo prošla želja za sviranjem „klavirske" harmonike, koja je ipak ostala u kući Vasića.
- Sa tri godine mi je tražio da mu stavim harmoniku na leđa, a sa četiri je uveliko skidao pesme sa televizije. Kada je pošao u školu, tražio je da mu kupim dugmetaru koju je opet sam naučio da svira! Već sa devet godina je počeo da svira po svadbama - otkriva tata.

 

Izvor: Alo.rs
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 9203
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.