Komentara: 2
Pregleda: 2400

Deda Mraz u Dečjem pozorištu

26.12.2013. u 15:33h
Izvor: RTV Yueco
Tokom proteklih dvadesetak dana najmlađi Subotičani mogli su da ćaskaju sa najpoznatijim dekom sa Severnog pola. Naime, Dečje pozorište Subotica je ove godine ugostila Deda Mraza u prostorijama potkrovlja gde se ovaj napoznatiji deka smestio kako bi svaki dan ćaskao sa najmlađim sugrađanima.
Deda Mraz u Dečjem pozorištu

Najmlađi sugrađani koji veruju u Deda Mraza ovih dana se raduju druženju sa dekom sa Severnog pola i poklonima koje im donosi. Mali Subotičani sa kojima smo razgovarali poželeli su da Deda Mrazu otpevaju pesmu kako bi mu uzvratili za radost koju im donosi svakog decembra.

Dečje pozorište je ove godine po prvi put, želeći da maksimalno izađe u susret najmađoj publici, osmislilo malo drugačiji koncept novogdišnjeg druženja sa Deda Mrazom. Pored uobičajenog novogodišnjeg programa koji je tardicionalno na repertoaru svakog decembra, ove godine dve sobe u potkrovlju Dečjeg pozorišta preuređene su u Deda Mrazov stan. U ovom prostoru mališani od 4 godine i stariji mogu da ćaskaju sa Deda Mrazov. Deda Mraz prima mališane u prostoru koji je opremljen njegovim stvarima iz detinjstav, ap tako deca mogu da vide Deda Mrazove fotografije kada je bio mali, klizaljke koje je nosio kad kad je bio mali, kao i bicikl koji je vozio. Poslednje ćaskanje sa Deda Mrazom biće u nedelju od 18 časova i tada će subotički mališani moći da povuku najpopularnijeg deku za bradu i da ga pitaju šta god požele.

Pored ćaskanja sa Deda Mrazom na repertoaru Dečjeg pozorišta je i dvojezični novogodišnji muzičko-zabavni program uz podelu paketića, a u subotu 28. decembra na repertoaru je Novogodišnja predstava za sve mališane.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2400
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.