Komentara: 3
Pregleda: 1774

Demanti Zelene ekološke partije - Zeleni

11.03.2016. u 13:58h
Izvor: GrO "Zelena ekološka partija"
Saopštenje informativne službe Zelene ekološke partije – Zeleni prenosimo u celosti.
Demanti Zelene ekološke partije - Zeleni

GRADSKI ODBOR U SUBOTICI ZELENE EKOLOŠKE PARTIJE – ZELENI NISU I NEĆE NIKAD BITI FILIJALA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Imajući u vidu odluku Predsedništva Zelene ekološke partije – Zeleni, koji prema Statutu donosi odluke o sklapanju koalicija na svim nivoima, doneta je odluka o raspuštanju Gradskog odbora Zelene ekološke partije – Zeleni zbog nepoštovanja Statuta kao najvišeg pravnog akta u stranci a disciplinska komisija isključila 2 člana (bivšeg predsednika GO Subotica i potpredsednika Antuna Orčića) , kao i to da je imenovana poverenica stranke u Subotici, Svetlana Tertei.

Gradski odbor u Subotici kao i svi drugi odbori Zelene ekološke partije – Zeleni je u obavezi da poštuju stranačke odluke i demokratičnost u odlučivanju većine a ne da se rukovode sitnosopstveničkim interesima. Odluke Predsedništva su donešene u interesu svih odbora podjednako čime se poštuje i princip jednakosti.

Zelena ekološka partija – Zeleni se rukovodi jasnim programskim načelima koji ističu prioritet Zelene politike za opšte društvenu a ne pojedinačnu korist. Sagledavajući dosadašnju politiku Srpske napredne stranke, Zelena ekološka partija – Zeleni uz uvažavanje političke korektnosti, primećuje nedoslednost izvršne vlasti u sprovođenju osnosvnih postulata u zaštiti prirode i čovekove sredine na nivou Republike Srbije.

Saradnja Zelene ekološke partije – Zeleni koja se ovih dana uspostavlja sa koalicionim partnerima u gradu Subotici Ligom socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratskom strankom omogućava sprovođenje programskih ciljeva Zelene ekološke partije – Zeleni i zajedničkog delovanja u izbornoj kampanji.

Zelena ekološka partija – Zeleni će nastaviti da beskompromisno sprovodi program stranke u opštedruštvenom interesu svih građana Subotice. Mi smo budućnost Srbije!

// kraj saopštenja

Izvor: GrO "Zelena ekološka partija"
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1774
Povezane teme

zelena ekološka partija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.