Komentara: 10
Pregleda: 13386

Deo ulice Dinka Šimunovića i Kralja Zvonimira postaju jednosmerne

10.05.2017. u 21:11h
Izvor: Subotica.com
Od 15. maja na snagu stupa novi režim saobraćaja u delu ulice Dinka Šimunovića, a koji se tiče i ulice Kralja Zvonimira. JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica će u jutarnjim časovima izvršiti promenu saobraćajne signalizacije.
Deo ulice Dinka Šimunovića i Kralja Zvonimira postaju jednosmerne

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, u delu ulice Dinka Šimunovića utvrđen je jednosmerni režim saobraćaj, tako da je isključivo dozvoljen smer kretanja vozila od Kolubarske ka Gundulićevoj ulici.

Ovom rešenju se pristupilo iz razloga što širina kolovoza u ulici Dinka Šimunovića u delu između ulica Kolubarske i Gundulićeve iznosi svega 3 metra, što nije dovoljno za bezbedno odvijanje dvosmernog saobraćaja.

U ovoj promeni ulica Kralja Zvonimira je saobraćajnica koja obezbeđuje suprotan smer kretanja u odnosu na ulicu Dinka Šimunovića, a u kojoj je uspostavljen režim jednosmernog saobraćaja  u smeru od Gundulićeve ka Kolubarskoj ulici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 13386
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.