Komentara: 56
Pregleda: 16453
Foto

Deonica od „Patrije“ do „Lidla“ se zatvara od 1. jula, završetak radova do kraja tekuće godine

27.06.2023. u 11:28h > 11:37
Izvor: Subotica.com
Zbog izgradnje podvožnjaka kod Nove opštine, dela brze pruge Beograd – Budimpešta, od 1. jula bića zatvoren saobraćaj između raskrsnica kod „Patrije“ i „Lidla“.
Deonica od „Patrije“ do „Lidla“ se zatvara od 1. jula, završetak radova do kraja tekuće godine

Deonica od „Patrije“ do „Lidla“ se zatvara od 1. jula, završetak radova do kraja tekuće godineKako je najavio juče predsednik Skupštine grada Balint Pastor, pitanje je dana kada će obilaznica u Bajnatskoj ulici biti završena jer će ona biti alternativna spona između dva dela grada.

- Građani će biti blagovremeno obavešteni o alternativnim pravcima i molim ih za razumevanje.  Grad neće biti podeljen na na dela, to smo i dogovorili sa ministrom Vesićem da se ne kreće u posao dok ne bude gotova druga trasa kojojm građani motornim vozilima mogu da zaobiđu centar grada. Ovo je najveća investicija u gradu, možda i u proteklom veku  - poručio je Pastor. – Drago mi je da je država je reagovala i da je došlo je promene izvođača radova, sada će ih izvrditi oni koji su gradili prugu od Segedina do Subotice, koji su se dokazali u ovom poslu. Rok za izgradnju podvožnjaka je 22. decembar i nadam se da će uspeti da urade taj veliki posao.

Deonica od „Patrije“ do „Lidla“ se zatvara od 1. jula, završetak radova do kraja tekuće godineDeonica od „Patrije“ do „Lidla“ se zatvara od 1. jula, završetak radova do kraja tekuće godine

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 56
Pregleda: 16453

Povezana vest

Povezane teme

balint pastor

rekonstrukcija podvožnjaka kod nove opštine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.