Komentara: 3
Pregleda: 10875

Devet saobraćajnih nezgoda na autoputu kod Feketića, jedna osoba poginula

19.12.2016. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Devet saobraćajnih nezgoda na autoputu kod Feketića, jedna osoba poginula

U periodu od 12. do 18. decembra 2016. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 19 saobraćajnih nezgoda. U 11 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je poginula, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i 14 osoba je lakše povređeno, dok je u osam saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta, navodi se u nedeljnom izveštaju Polciijske uprave Subotica.

Na auto-putu između Subotice i Novog Sada, kod petlje Feketić, juče poslepodne, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba podlegla povredama na licu mesta, jedna je zadobila teške telesne povrede i četiri osobe su lakše povređene.

U ovim saobraćajnim nezgodama, učestvovali su putnički automobili i dva teretna kamiona na kojima je pričinjena veća materijalna šteta.

Saobraćaj je na ovom delu auto-puta normalizovan sinoć oko 22 časa.

U navedenom periodu, policija je podnela 80 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 239 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno sedam vozača, kojima je određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 15 intervencija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 10875
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.