Komentara: 27
Pregleda: 17822

Devojčica ulazi u dvorišta i odvodi pse

01.02.2017. u 14:20h
Izvor: Subotica.com
Brojni sugrađani ovih dana su nam pisali o devojčici koja odvodi pse iz dvorišta i vodi ih po ulici.
Devojčica ulazi u dvorišta i odvodi pse

Po rečima naših sugrađana, maloletna devojčica romske nacionalnosti otvara kapije po gradu i pušta pse na ulicu. Te iste pse, bilo da su rasni ili mešanci, u čoporima na kanapu vodi po centru grada, okolini Mlečne pijace, oko Ekonomskog fakulteta...

- Želimo da ukažemo na problem i apelujemo na nadležne da nešto učine. Devojčica nije agresivna, hoće da sarađuje a rečeno nam je da je u pitanju osoba sa posebnim potrebama – kažu u Udruženju „Anima“. - Neki su uspeli da joj oduzmu svoje ljubimce i vrate ih kući, dok su nečiji psi ko zna gde ostavljeni. Molimo građane da ne budu agresivini prema njoj, a nadamo se da će institucije nešto preduzeti. Do tada, zaključavajte kapije!

S obzirom da nismo mogli da saznamo ništa više o devojčici nismo bili ni u mogućnosti da se obratimo nadležnima u socijalnim službama u gradu da proverimo da li je njihova štićenica, ili da li postoji mogućnost da joj se pruži neka vrsta zaštite, privremena hraniteljska porodica ako nema svoju.

Devojčica ulazi u dvorišta i odvodi pse

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 17822
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.