Komentara: 0
Pregleda: 1551

Dežurstva za vreme praznika

15.02.2009. u 18:32h
Izvor: Radio Subotica
<p>Javno komunalno preduzeće Parking obave&scaron;tava građane da se 16. februara, zbog praznika, neće naplaćivati parkiranje u prvoj, drugoj i četvrtoj zoni. Parkiranje u trećoj, zelenoj, zoni koja se nalazi u tržnom centru Mali Bajmok i na prostoru oko Mlečne pijace se naplaćuje uobičajeno .</p>
Dežurstva za vreme praznika

Za vreme državnog praznika ni jedna Pošta u gradu neće raditi. U Mega marketu Rodić, šalter Pošte otvoren je u nedelju od 7 do 15 časova, a u ponedeljak od 7 do 22 sata. Pošte na graničnim prelazima rade non stop.

*

Zbog Dana Državnosti u ponedeljak 16. februara nijedna ambulanta u gradu neće raditi. Dežurstvo u trajanju od 24 sata organizovano je u Stanici hitne medicinske pomoći, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece dežuraće u Dečijem dispanzeru, u ulici Đure Đakovića, od 7 do 20 sati, a u toku noći dežurstvo je organizovano u Hitnoj pomoći. Stomatološka služba za decu i odrasle, dežura u zgradi Zubne poliklinike, na Trgu žrtava fašizma, u vremenu od 7 do 13 sati.

*

Autobusi Suboticatransa će u ponedeljak za Dan Državnosti saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1551
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.