Komentara: 2
Pregleda: 1879

Direktor Vodovoda podneo ostavku

06.04.2009. u 01:19h
Izvor: RTV Yueco
<p>Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija", Imre Čeke je podneo ostavku. Razlog je nekorektno pona&scaron;anje od strane predsednika Upravnog odbora, Stojana Ivo&scaron;evića na sastancima, rekao je predsednik gradskog odbora Saveza Vojvođanskih Mađara, Jene Maglai.</p>
Direktor Vodovoda podneo ostavku

 Vodovod je izgubio 15 miliona dinara jer cena vode nije podignuta kako je dogovoreno na koalicionim sastancima između Saveza Vojvođanskih Mađara i Demokratske stranke, rekao je Jene Maglai. On tvrdi da je dogovor bio da voda osam posto poskupi u februaru, a 20 u martu. To je isto jedan od razloga što je direktor podneo ostavku, kažu u Savezu Vojvođanskih Mađara.

Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić je opovrgnuo tvrdnje iznete na konferenciji za novinare u SVM-u i u izjavi za našu televiziju je rekao da cene komunalija ne mogu linearno da poskupljuju. On smatra da povećanje cene vode ne sme biti ishitreno i bez toga da se uspostavi dinamika izjednačavanja cena između domaćinstava i poslovnih potrošača.Čelnici Saveza Vojvođanskih Mađara se nadaju da će Imre Čeke da povuče svoju ostavku na mesto direktora.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1879
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.