Komentara: 2
Pregleda: 1495
Foto

Dizanje tegova: Spartak ekipni prvak Vojvodine u dve uzrasne kategorije

28.02.2023. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
U Baču je tokom vikenda održano Prvenstvo Vojvodine u dizanju tegova za takmičare do 15 i do 17 godina gde su se istakli takmičari Spartaka i u obe starosne kategorije u ekipnoj konkurenciji poneli naslov prvaka.
Dizanje tegova: Spartak ekipni prvak Vojvodine u dve uzrasne kategorije

U konkurenciji do 15 godina šampionski pehar Spartak je podigao u sastavu Ivan Erdeg, Ričard Nemet, Atila Rožnjik i Patrik Senji, a pobednički tim u starijoj konkurenciji činili su: Nikola Šanta, Karlo Liptak, Tihomir Kričković I Fabian Sekereš.

I u pojedinačnoj konkurenciji Subotičani su itekako bili uspešni. U kategoriji do 15 godina okitili su se sa šest medalja, od toga četiri zlatne, i po srebrnu i bronzanu, dok su njihovi stariji klupski dugari doneli četiri zlatna odličja.

Dizanje tegova: Spartak ekipni prvak Vojvodine u dve uzrasne kategorije

Ostvareni rezultati u pojedinačnoj konkurenciji do 15 godina:  Jovana Tapai (49kg) – prvo mesto, Ana Juhas (55kg) – četvrto mesto, Ričard Nemet (55kg) – prvo mesto, Akoš Juhas (67kg) – četvrto mesto, Patrik Senji (67kg) – treće mesto, Ivan Erdeg (67kg) – drugo  mesto, Lenard Remete (73kg) – prvo mesto, Atila Rožnjik (89kg) – prvo mesto.

Ostvareni rezultati u pojedinačnoj konkurenciji do 15 godina: Karlo Liptak (61kg) – prvo mesto, Tihomir Kričković (67kg) – prvo mesto, Nikola Šanta (81kg)- prvo mesto, Fabian Sekereš (89kg) – prvo mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1495
Povezane teme

dizanje tegova

dizači tegova

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.