Komentara: 0
Pregleda: 1980

DJ 3000 u klubu "The Code"

02.03.2010. u 20:52h
DJ 3000 u klubu "The Code"

Klub "The Code" vas poziva da prisustvujete žurci u kojoj je glavna zvezda večeri jedan od trenutno najboljih DJ-a i producenta, koji dolazi iz kolevke techno zvuka - Detroita - za vas i sa vama - DJ 3000!
Njegov DJ stil praćen je pre svega odličnom, jedinstvenom veštinom i energijom koja je u stanju da zapali podijum i dovede slušaoce do extaze!

U repertoaru proslavljenog DJ-a imaćete prilike da uživate u techno klasicima, house-a kao i uz electro, funky i reggae zvuke koji se provlače kroz njegov višečasovni DJ set - prava egzotika!

Pored DJ 3000, imaćete prilike da slušate i jedne od trenutno najboljih domaćih DJ-eva i producenata Milenka Subotića i dvojac Subotika, kojima takođe ne manjka veštine i originalnosti u izvođenju njihovih DJ performansi.

Sve u svemu, biće to jedan savršen spoj koji će od početka do kraja žurke pružati savršenu formu, napumpanu pozitivnom energijom i pregršt dobre muzike upakovane u jednu veliku dancefloor BOMBU.

Vežite se polećemo!!!


The Code, Subotica, 06.03.2010.
DJ 3000 /Underground Resistance, Motech/ Detroit, USA
Subotika /Motech/ SU
Milenko Subotić /Night Vision/ BG

DJ 3000 u klubu "The Code"

Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1980
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.