Komentara: 1
Pregleda: 6155

Đaci od ponedeljka na raspustu

22.12.2016. u 16:29h
Izvor: RTV Yueco
Đaci od ponedeljka na raspustu

Đaci će od ponedeljka biti na zimskom raspustu. Za učenike osnovnih i srednjih škola sutra je poslednji školski dan u ovoj godini.Tokom zimskog raspusta nastavnici će, u skladu sa svojim obavezama, dolaziti u škole i pripremati se za drugo polugodište.

Učenici OŠ „Jovan Mikić“ već neko vreme su veoma euforični zbog predstojećeg raspusta. Ocene su uglavnom zaključene. Zimski raspus će provesti u igri, druženju, klizanju, na putovanjima, ali ističu kako će se potruditi da pročitaju makar jednu lektiru.

Iz OŠ „Jovan Mikić“ navode kako su uspešno završili prvo polugodište. Sve nastavne i vannastavne aktivnosti su realizovane, a učenici će đačke knjižice dobiti nakon što se održe sednice. Svi kontrolni i pismeni zadaci su blagovremeno odrađeni, a ocene su uglavnom zaključene.

Nastavnici i učenici potrudili su se da stvore uslove za početak bezbrižnog raspusta, a deci preostaje da uživaju u predstojećim praznicima. Raspust traje do 15. januara, a u đačke klupe učenici se vraćaju 16. januara kada počinje drugo polugodište.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6155
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.