Komentara: 29
Pregleda: 16988

Do Palića brzinom od 50 do 80 km/h

04.06.2014. u 16:51h
Izvor: RTV Yueco
Saobraćajnica između Subotice i Palića, jedna je od onih gde najlakše možete da prekršite saobraćajne propise, bar kada je reč o brzini kretanja, jer je podeljena na nekoliko delova u kojima je dozvoljena različita brzina kretanja, a nije najjasnije označena. S obzirom na to da su se i Subotica i Palić proširili, pre svega u građevinskoj zoni, put između ova dva mesta više nema osobine puta vannaseljenog mesta, osim na dve kratke deonice.
Do Palića brzinom od 50 do 80 km/h

Vozači koji ovuda često prolaze, kažu da nisu najsigurniji na kojoj deonici je dozvoljeno voziti 80 km/h, a na kojoj 50km/h, odnosno 60km/h. Upravo na toj deonici česte su i radarske kontrole, pa vozači najčešće smanje brzinu, kako sigurno ne bi prekoračili dozvoljenu brzinu.

Ukoliko idete ka Paliću iz pravca Subotice, čim prođete tablu Subotica, odnosno stignete do Rodića, maksimalna dozvoljena brzina je 80 km/h, sve do Metroa, gde morate da smanjite na 60 km/h. Tu brzinu ne smete povećavati dok ne prođete Metro, odnosno do table Radanovac.

Iako na relaciji od table za Radanovac, pa do table za ulazak u naseljeno mesto, odnosno Palić, ne postoji znak sa maksimalnom dozvoljenom brzinom, ograničenje je na tom delu, prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, 80 km/h.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 16988
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.