Komentara: 0
Pregleda: 2929

Dobra ideja ali odlazi u zaborav - pomozimo kornjači da oslabi koju konzervu!

31.08.2011. u 23:27h
Izvor: RTV City
Dobra ideja ali odlazi u zaborav - pomozimo kornjači da oslabi koju konzervu!
Dobra ideja, od otpada napraviti sklupturu koja će motivisati i nas neverne Tome da nešto može i drugačije. Da se prazne limenke ne moraju, zgužvane ili ne, bacati na ulicu, u park ili bilo gde da se zadesite, već mogu da se sakupe za reciklažu i tako štedi novac, čuva životna sredina i ne ruži se svoj grad. Ima još dobitaka ali ne bi smo o njima sada. I napravi umetnik neobično, inspirativno delo, ulepša ono ovu livadicu na Paliću, podstače pivopije, ljubitelje kole, fante i drugih osvežavajućih pića da nose praznu limenku i ruci i ubace je u ovu kornjaču. Istina ima tu i pet ambalaže a nije tako napisano, i po neka kesa, ali bože moj.

Ne bi mi bili mi, balkanci koji moraju na svoju ruku u inat. Ne svi naravno. Tima izvinjenje i kapa dole. A ovima drugima…. Pa po zasluzi. Kao i ovim trećima koji ne znaju da je kornjača puna i da je treba isprazniti da bi mogla ponovo da se puni.

Ovo nije kritika ni drugima ni trećima. Samo podsećanje da ne treba dobru ideju koja je očigledno zaživela kod mladih skrnaviti, već podržati.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2929
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.