Komentara: 9
Pregleda: 9556

Dobra poseta na gradskom bazenu u Dudovoj šumi

30.06.2021. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
Od otvaranja kupališne sezone, na otvorenom bazenu "Dudova šuma" svakog dana je u proseku boravilo 750 kupača, koliko i iznosi maksimalan broj posetilaca po preporučenim epidemiološkim merama. Iz JKP "Stadion" kažu da su zadovoljni kako sezona za sada protiče i da se nadaju da će biti bolja od prošlogodišnje.
Dobra poseta na gradskom bazenu u Dudovoj šumi

Bazeni su tokom leta omiljena destinacija kako naših najmlađih, tako i najstarijih sugrađana, koji osveženje i spas od tropskih vrućina svakodnevno pronalaze na otvorenom bazenu "Dudova šuma", a kako objašnjava Tamara Dimitrioski, direktorka JKP "Stadion", nisu retki ni posetioci iz okolnih mesta.

- Najviše nam dolaze porodice sa malom decom, jer osim olimpijskog bazena, naš kompleks raspolaže sa tri dečja bazena od kojih je jedan sa toboganom, što je deci posebno interesantno. Otvoreni bazen "Dudova šuma" u sklopu svog kompleksa ima i dečje igralište, teretanu na otvorenom, veliki plato za sunčanje i kafiće koji nude kupačima mesto za osveženje i odmor - kaže Dimitrioski, dodajući da su najveće gužve vikendom, kao i od početka raspusta, ali da ni u jednom trenutku broj posetilaca na bazenu ne prelazi maksimalno dozvoljeni. - Zainteresovanost za zatvoreni bazen SRC "Prozivka" je takođe izuzetno velika, gde nam dolaze uglavnom ljubitelji rekreativnog plivanja.

Dobra poseta na gradskom bazenu u Dudovoj šumiZa raziku od prošle godine, kada su usled pogoršanja epidemiološke situacije bazeni u više navrata bili zatvoreni za građanstvo, ove godine oba bazena kojima upravlja JKP "Stadion" rade redovno, svih sedam dana u nedelji, a iz preduzeća se nadaju da će tako i ostati.

- Ove godine očekujemo znatno više posetilaca, iako će kapaciteti i dalje biti delimično smanjeni. Nadamo se da će nam i vreme i epidemiološka situacija ići na ruku i da ćemo imati još bolju kupališnu sezonu - poručuje Dimitrioski.

Dobra poseta na gradskom bazenu u Dudovoj šumiRadno vreme otvorenog bazena "Dudova šuma" je i ove sezone dvokratno, te ponedeljkom radi od 12 do 18 časova, a od utorka do petka od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 18 časova. Tokom vikenda bazen je otvoren od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 19 časova.

Kada su u pitanju ulaznice, deca do 5 godina, u pratnji roditelja ili odgovorne osobe, na bazen mogu da uđu besplatno, dok deca od 5 do 10 godina ulaz plaćaju 100 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce košta 200 dinara, za penzionere 50 dinara, dok za mesečnu kartu rekreativci treba da izdvoje 2.170 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 9556

Povezana vest

Povezane teme

gradski bazen

bazeni

bazen u dudovoj šumi

otvoreni bazen

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

kupališna sezona

tamara dimitrioski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.