Komentara: 0
Pregleda: 1277

Dobro što će grad da rešava problem preseljenja Azohema

04.02.2009. u 17:05h
<p>Predsednik Saveza Vojvođanskih Mađara (SVM) I&scaron;tvan Pastor izjavio je danas da je dobro &scaron;to će se problem preseljenja firme "Azohem" ubuduće re&scaron;avati na nivou grada Subotice.</p>

On je na konferenciji za novnare u Subotici kazao da mu je drago što je gradonačelnik Saša Vučinić "konačno počeo da se bavi tim problemom".

"To nije politički, već realan problem nekoliko hiljada naših sugrađana, ali ta izjava gradonačelnika da će se problem preseljenja Azohema u buduće rešavati na nivou grada, neće uticati na moj stav", rekao je Pastor.

On je izrazio nadu i da će taj problem sada biti brže rešen.

Pastor je potsetio da je krajem prošle godine bilo dogovoreno potpisvanje protokola kojim bi preseljenje bilo rešeno i da pokrajinski sekretarijat za privredu delimično finansira preseljenje Azohema.

"Imali smo već usaglašen tekst. Na bazi tog sporazuma taj proizvođač veštačkih đubriva se trebao preseliti. Iz nekog razloga posle tog usaglašavanja više nikada nisam imao prilike da razgovaram sa vlasnikom Azohema", rekao je Pastor.

On je istakao da je posle taj sporazum zbog isteka budžetske godine bilo nemoguće realizovati.

 

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1277
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.