Komentara: 23
Pregleda: 7616

Dobrodošli na novi "Subotica - grad na dlanu"

09.01.2011. u 09:12h
Izvor: Subotica.com
Dobrodošli na novi "Subotica - grad na dlanu"
Dragi posetioci,

Nova 2011. je godina koju mi započinjemo sa novim, reprogramiranim i redizajniranim sajtom. Sprovodimo novu ideju, napravili smo novu strukturu, udarili temelje i pozivamo vas da budete uz nas kroz vreme našeg zajedničkog razvoja a mi ćemo se truditi da vam obezbedimo minimalno 3 razloga za nastavak druženja na ovom sajtu.

Sajt koji je od danas i zvanično predstavljamo je naš poklon vama, našim posetiocima, vama koji ste nalazili svoje razloge zašto da nas češće ili ređe posećujete.

Gledamo napred, pozivamo vas da se aktivirate, da nastavite da koristite sajt u novom ruhu, tehnički mnogo napredniji i zasigurno u samom startu mnogo bogatiji informacijama, a to je, budite sigurni, samo početak onoga što se vredno pripremalo poslednjih godinu dana!

Imamo "stare korisnike", imamo "stari sadržaj" (slike, komentare, vesti, dešavanja) i sve je to tu za vas, u novom odelu, i sa novim mogućnostima... a to je tek početak...

Sajt je dosta testiran i pripreman s ljubavlju ali ostavljamo mogućnost da u ovom momentu nije sve onako kako smo želeli pa eto, pozivamo i vas da nam kažete šta mislite o svemu ovome, podelite sa nama vaše utiske i ideje kako to može biti još bolje. Tu smo da primimo i kritike, i želimo da izvučemo najbolje iz svega toga. Pišite nam na e-mail webmaster@subotica.com ili komentarišite ovu vest.

Pozivamo vas da istražite šta smo to novo "zamesili", da vidite kakav smo sadržaj spremili, kako to izgleda na malo moderniji način, a mi se svakako nadamo da ćete biti zadovoljni i nastaviti druženje sa nama...

* * * * *

Važna informacija za korisnike "prethodnog" sajta

Korisnici prethodnog sajta mogu da nastave da koriste svoje profile, i sačuvali smo većinu aktivnosti koju su imali na tom sajtu (slike, komentare, prijatelje,...). Sve što je potrebno je da se ulogujete sa e-mail adresom sa kojom je prethodni profil bio registrovan, to potvrdite sa vašom šifrom i na 50% puta smo do aktiviranja novog profila!

Poziv za posetioce koji još uvek nemaju svoje korisničke naloge

Iskoristite priliku, registrujte se besplatno na novom sajtu, povežite se sa prijateljima, ostvarite nova poznanstva, učestvujte u diskusijama, komentarišite. Registracija je brza i potpuno besplatna. Čekamo vas!

* * * * *


Kontakirajte nas e-mailom.
Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 13 godina i 8 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 7616
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.