Komentara: 0
Pregleda: 6424

Doček Nove godine na Trgu

14.12.2009. u 19:38h
Izvor: RTV Yueco
Doček Nove godine na Trgu

Grad Subotica je i ove godine za svoje građane organizovao doček 2010. godine na Trgu. Zabavni program počeće u 22 časa i završiće se naredne godine u 2 sata posle ponoći. Osim standardnog vatrometa, koji će ove godine biti drugačiji nego prošle, nastupiće jedan izvođač u iz Mađarske i dva izvođača iz Srbije. Bezbednost na Trgu takođe će biti na maksimalnom nivou, najavljuju čelnici grada. Za ovu manifestaciju grad je izdvojio skromnih milion i 500 hiljada dinara.

Prvih 5 minuta 2010. godine ulepšaće vatromet, koji će za razliku od prošlog dočeka, biti kraći ali mnogo spektakularniji. Kada je reč o zabavnom programu u 10 časova nastupiće dvoje popularnih mađarskih izvođača Varga FeriiI Balaši Beti. U Novu godinu ući će se sa zvucima tambure, tamburaškog orkestra “Ravnica”, dok će pola sata nakon ponoći nastupiti grupa Perpetuum Mobil.

Bezbednost svih ljudi na Trgu biće na maksimalnom nivou. Prostor za novogodišnje slavlje biće ograđen i u njega će biti zabranjeno uneti staklenu ambalažu i pirotehnička sredstva.

Trenutno se vode pregovori sa ugostiteljima oko posluženja hrane i pića, koje bi trebalo da budu po povoljnim cenama. Organizatori poručuju da građani na Trg ne donesu pirothenička sredstva, nego samo dobru volju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6424
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.