Komentara: 0
Pregleda: 1364

Donacija Izvršnog veća Vojvodine

17.01.2009. u 12:17h
<p>Subotičko Udruženje ratnih i vojnih invalida je dobilo novu računarsku opremu, od Izvr&scaron;nog veća Vojvodine. Predstavnicima pometugod udruženja iz 11 op&scaron;tina u Vojvodini donaciju je uručio predsednik Izvr&scaron;nog veća Vojvodine, Bojan Pajtić.</p>
Donacija Izvršnog veća Vojvodine

Povodom nastavka projekta "Edukacija ratnih vojnih invalida i porodica palih boraca", predsednik Izršnog veća Vojvodine uručio je računare za 11 opštinskih organizacija Udruženja ratnih i vojnih invalida. Oprema je uručena predstavnicima iz Subotice, Sremske Mitrovice, Inđije, Sremskih Karlovaca, Bačke Palanke, Srbobrana, Kikinde, žitište, Bečeja, Novog Bečej i žablja.Donacijom kompjutera se želi unaprediti delovanje Udruženja putem umrežavanja njihovih organizacija, kako bi njihov rad bio efikasniji, a zalaganje za sopstvena prava ostvarena na bolji i kvalitetniji način. istakao je predsednik Izvršnog veća.Izvršno veće je za različite akcije u oblasti socijalnih davanja za ove namene prošle godine izdvojilo preko 2,5 miliona dinara.

Postavljeno pre 15 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1364
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.