Komentara: 0
Pregleda: 2132

Donacija kola srpskih sestara novorođenim bebama

31.12.2009. u 09:21h
Izvor: RTV Yueco
Donacija kola srpskih sestara novorođenim bebama

Bebe rođene u subotičkoj Opštoj bolnici poslednjih dana ove godine nisu ostale bez novogodišnjih paketića. Njih je danas umesto Deda Mraza, darivalo Kolo srpskih sestara. Kolo srpskih sestara Odeljenju ginekologije doniralo je benkice u vrednosti od 40.000 dinara, dok je vrednost novogodišnjih paketića 480.000 dinara.

Mala Jovana, juče rođena, večeras će slaviti svoj prvi doček Nove godine. Ona je jedna od 50 beba koja je primila novogodišnji paket od Kola srpskih sestara. U paketiću je dobila 11 proizvoda koji će joj po rečima njene majke, Mirjane, puno značiti kada stigne u svoj dom.

Ove godine u subotičkoj bolnici rođeno je 1311 beba. Neonatolog, dr Branka Milisavljević zahvalila se na donaciji, i tom prilikom uputila apel svima onima koji su u mogućnosti da doniraju bebama jer za takav gest, na ovom odeljenju, uvek ima povoda.

Kolo srpskih sestara sredstva za ovu donaciju vrednu 520.000 dinara, dobilo je od gospodina Valtera povodom novogodišnjih praznika. Kako bi Nova godina bila u znaku rađanja i mladosti, odlučili su da su novorođene bebe te, kojima donacija pripada.

Današnja donacija je samo jedna u nizu humanitarnih akcija ove organizacije, koja upravo sa najviše brige pruža pomoć mladima u cilju njihovog školovanja.

Web sajt "Kolo srpskih sestara" u Subotici možete posetiti klikom na sledeći link: www.snagadobrote.com

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2132
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.