Komentara: 1
Pregleda: 2190
Foto

Donacija opreme za praktični rad Tehničkoj školi "Ivan Sarić"

10.08.2022. u 16:05h
Izvor: Subotica.com
Kompanija "Flender" donirala je Tehničkoj školi "Ivan Sarić" opremu za zavarivanje koju će u praktičnoj nastavi koristiti đaci koji se školuju na obrazovnim profilima bravar-zavarivač, indusrijski mehaničar i operater mašinske obrade.
Donacija opreme za praktični rad Tehničkoj školi "Ivan Sarić"

Kompanija "Flender" i "Tehnička škola "Ivan Sarić" godinama sarađuju na polju dualnog obrazovanja, pa je tako prethodne školske godine praksu u ovoj kompaniji odrađivalo desetak đaka.

- Kako bi učenici koji se ovde školuju, a praksu pohađaju u našoj kompaniji bili još uspešniji u svojim zanimanjima, odlučili smo se da doniramo ovu opremu za zavarivanje. Tako da đaci, koristeći tu opremu, i u školi mogu sticati praktične veštine - rekao je Živko Topalović, generalni direktor kompanije "Flender".

Donacija opreme za praktični rad Tehničkoj školi "Ivan Sarić"Iz škole podsećaju da ovo nije prva donacija koja im je stigla od ove društveno odgovorne kompanije.

Pre nekoliko godina "Flender" nam je donirao laptop računare koji se koriste u nastavi. Ovoga puta dobili smo opremu koja će se koristiti na području rada mašinstvo i obrada metala. Dobili smo aparate za zavarivanje, četke, čekiće, kožne mantile i rukavice, žice za zavarivanje, tu je i fleks, brusilica, sve što nam je potrebno za praktičnu nastavu - poručio je Željko Rajčić, direktor ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Izvor: Subotica.com
Primopredaja donacije kompanije "FLENDER" Primopredaja donacije kompanije "FLENDER" Primopredaja donacije kompanije "FLENDER" Primopredaja donacije kompanije "FLENDER" Primopredaja donacije kompanije "FLENDER" Primopredaja donacije kompanije "FLENDER" Primopredaja donacije kompanije "FLENDER" Primopredaja donacije kompanije "FLENDER"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2190
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

željko rajčić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.