Komentara: 23
Pregleda: 5768

Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici

07.10.2013. u 17:32h
Izvor: RTV Yueco
Sledeća godina mora biti godina skrininga, pre svega malignih bolesti, kao i godina rada na faktorima rizika, rekla je ministarka zdravlja, dr Slavica Đukić Dejanović, koja je danas posetila Dom zdravlja.
Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici

Ministarka je održala i predavanje o planovima u zdravstvu za narednu godinu u prostorijama Regionalne privredne komore. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih medicinskih ustanova sa teritorije grada, jer je zdrav pojedinac uslov za dobru privredu.

Pored rada na faktorima rizika, najviše napora biće usmereno ka promenama u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, kako bi pacijenti za što kraće vreme dobili kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

Jedan od problema, koji u narednim godinama mora biti rešen odnosi se i na specijaliste medicine rada. Gašenjem mnogih firmi smanjila se i potreba za lekarima ove specijalnosti ali prema rečima ministarke, to se mora promeniti, jer je zdrav pojedinaac uslov svakog napretka u privredi.

Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici

Sastanku u Regionalnoj privrednoj komori su prisustvovali predstavnici svih medicinskih ustanova.

Ministarka je obišla i Dom zdravlja i Kuću zdravlja. Ona je istakla da i pored problema koji su zajednički svim medicinskim ustanovama u zemlji, funkcionisanje subotičkih medicinskih ustanova je na višem nivou nego u drugim delovima naše zemlje.

Izvor: RTV Yueco

Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja"

Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja" Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja" Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja" Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja" Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja" Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja" Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja" Dr Slavica Đukić Dejanović u poseti "Kući zdravlja"
Pogledaj ostale fotografije

Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici

Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici Dr Slavica Đukić Dejanović u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 5768
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.