Komentara: 0
Pregleda: 3488

Dren Mandić za nezaborav

02.08.2011. u 19:48h
Izvor: RTV City
Dren Mandić za nezaborav

Bio jednom jedan mladić koji je mnogo voleo izazove, visine, alpinizam. Toliko da nikada nije odustajao, nije se povlačio. Ni pred kojim izazovom. A stremio je uvek na najvišem. Što veći izazov, što teži, to ga je više privlačio. Toliko da nije mogao da odoli. Put u visine po što neprohodnijim putanjama, po kojima niko nije prošao, ili malo ko. To je morao da osvoji. Taj put u izmaglicu visina, redjeg vazduha i otežanog disanja, put u svet večnog leda i hladnoće. Toliko je te izazove voleo da im jei svoj mladi život podario. Da im je što bliže, da zauvek uživa u njima.

Ta večnost ga je obhrvala i uzela. A za večnost i nezaborav svega što je u alpinizmu uradio njegovi drugari , a i grad su mu se odužili spomenikom, a drugovi iz atletko rekreativnog kluba TRON iz subotice, čiji je bio član i gde se pripremao za alpinističke poduhvate, organizovali su juče 3 memorijalnu trku Dren Mandić.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3488
Povezane teme

Dren Mandić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.