Komentara: 20
Pregleda: 5566

„Druga mladost" za fasade zgrada na Radijalcu

05.10.2023. u 09:15h
Izvor: Subotica.com
„Druga mladost" za fasade zgrada na Radijalcu

Naselje Dudova šuma, poznatije kao "Radijalac" iz godine u godinu bogatije je za nove stambene objekte, a da pritom nije narušen izgled jednog od najurbanijeg i najvećeg subotičkog naselja. Aleja pretenduje da postane omiljeno šetalište mladih, a sadržaji koje nudi popularna šuma ovo naselje učinili su daleko atraktivnijim.

Ne treba, ipak, zaboraviti ni stambene zgrade koje nisu najnovijeg datuma, ali o kojima nadležno preduzeće JP Za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, osluškujući potrebe građana, vodi računa.

Jedna od takvih stambenih zgrada upravo  ovih dana doživljava svoju „drugu mladost", jer je toku završetak radova na delimičnoj sanaciji fasade kojima su otklonjeni nestabilni delovi i sanirane pukotine i oštećenja u stambenoj zgradi Arsenija Čarnojevića broj 77 u Subotici.

Javno preduzeće je u okviru svoje Službe za stanovanje izvršilo organizovanje pomenutih radova čija vrednost iznosi oko pola miliona dinara. Radovi se finansiraju iz zajedničkih sredstava etažne nadoknade stambene zajednice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 20
Pregleda: 5566
Povezane teme

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.