Komentara: 0
Pregleda: 2285

Drugi prvenstveni poraz rukometaša Spartak Vojputa

27.05.2013. u 00:53h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Subotički rukometaši doživeli su drugi prvenstveni poraz, pošto su poraženi u Beogradu od Baska rezultatom 34:25. Sledeću utakmicu igraju na domaćem terenu , u Hali sportova, u sredu 29. maja od 19 časova protiv ekipe Mokre Gore.
Drugi prvenstveni poraz rukometaša Spartak Vojputa

Od početka meča videla se veća želja za pobedom domaćina koji je igrao silno motivisan i željan revanša Spartak Vojpuru za poraz u Subotici. U uvodnom delu utakmice igrala se rezultatski ravnopravna borba 2:2 i 6:6 u 11. minutu. Tada se desio novi igrački hendikep za Subotičane, povredio se Ivan Distol u jednom bliskom kontaktu sa kapitenom domaćih Kneževićem. Distol je zaradio posekotinu i pet kopči tako da nije bio u mogućnosti da nastavi utakmicu. Ratrčali su se Beograđani i do kraja poluvremena došli do prednosti od 3 gola 16:13.

Prednost od kraja prvog poluvremena održavala se desetak minuta i u nastavku kada su Subotičani uspeli da se približe na samo korak do izjednačenja pošto je u 42. minutu na semaforu stajalo 21:20. Na žalost Spartak Vojput odbrana nije bila na visini zadatka kao ni golmani tako da je Bask serijom golova povećavao svoju prednost do konačne pobede.

Prvenstvo se nastavlja za tri dana u kojem Subotičani na svom parketu u Hali sportova u sredu 29.05 sa početkom od 19h dočekuju ekipu Mokre Gore. Interesentan je pogled na tabelu mini lige nakon devet odigranih kola. Spartak Vojput se nalazi na prvom mestu sa 12 osvojenih bodova a sledi ih čak pet ekipa sa po 8 bodova koji svi imaju realne šanse za ulazak u Superligaško društvo.

Bask - Spartak Vojput 34:25 (16:13)

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2285
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.