Komentara: 0
Pregleda: 2659
Foto

Drugi "WineSu" salon vina na Paliću posvećen hedonizmu i secesiji

15.05.2024. u 13:00h > 12:57
U subotu je, na Velikoj terasi, po drugi put, održan "WineSu" - salon vina. Palić je tako ponovo imao priliku da bude domaćin brojnim izlagačima vina kako iz Srbije tako i iz regiona.
Drugi "WineSu" salon vina na Paliću posvećen hedonizmu i secesiji

Više od 400 posetilaca je imalo zadovoljstvo da degustira bogatu ponudu izlagača vina, destilata, mlečnih, suhomesnatih proizvoda, kao i proizvode od meda. Za svačije nepce se pronašlo ponešto. 

 - Polako budimo vinsku svet naših sugrađana, ali ima još puno posla oko edukacije i shvatanja ovoga što mi radimo. Drugi salon je posećeniji od prošlogodišnjeg i to nas najviše raduje.  Izlagači su se rado vraćali na Palić da izlažu, ali nama je cilj da svake godine prikažemo nove izlagače.  Smatram da WineSu za koju godinu može biti jedna od najlepših manifestacija u Srbiji, jer sam položaj Velike terase, jezera i zelenila daje primorski osećaj, i to nas čini tako posebnim.  Udruženje “Pridruži se 024” će početi sa edukacijom i obilaženjem manifestacija po Srbiji i regionu i promovisanjem naše manifestacije. Svi su dobrodošli da se učlane i budu deo nove priče u gradu -  rekla je organizatorka Jelena Đurić, somelijer.

Drugi "WineSu" salon vina na Paliću posvećen hedonizmu i secesijiDrugi "WineSu" salon vina na Paliću posvećen hedonizmu i secesijiDrugi "WineSu" salon vina na Paliću posvećen hedonizmu i secesijiOrganizator ove manifestacije je udruženje “Pridruži se 024”.

2. Salon vina ''WineSu'' 2. Salon vina ''WineSu'' 2. Salon vina ''WineSu'' 2. Salon vina ''WineSu'' 2. Salon vina ''WineSu'' 2. Salon vina ''WineSu'' 2. Salon vina ''WineSu'' 2. Salon vina ''WineSu''
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 19 časova
Komentara: 0
Pregleda: 2659

Povezana vest

Povezane teme

palić

velika terasa palić

vino

salon vina

winesu

jelena đurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.