Komentara: 1
Pregleda: 1589

Drugo javno nadmetanje za prodaju voća, povrća i lubenica na javnim površinama

17.05.2022. u 11:32h
Izvor: Subotica.com
Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace" raspisalo je Oglas o javnom nadmetanju slobodnih javnih površina po mesnim zajednicama za sezonsku prodaju voća, povrća i lubenica. Licitacija će biti održana 27. maja, od 11h u prostorijama ovog javnog preduzeća (Đure Đakovića 23).
Drugo javno nadmetanje za prodaju voća, povrća i lubenica na javnim površinama

Na javnom nadmetanju će se licitirati lokacije u gradskim i prigradskim mesnim zajednicama koje se zakupcima nude od 1. juna na period od 3 ili 5 meseci. Pravo učešća imaju lica registrovana kod Agencije za privredne registre, kao i lica koja imaju potvrdu o aktivnom statusu u registru poljoprivrednih gazdinstava.

Za učešće na javnom nadmetanju potrebno je sa sobom poneti izvod iz Registra preduzetnika kod Agencije za privredne registre, odnosno potvrdu o aktivnom statusu u registru poljoprivrednih gazdinstava, očitanu kopiju saobraćajne dozvole za vozilo sa kog će se obavljati prodaja, ličnu kartu ili punomoć za lice koje je odsutno. 

Više informacija o javnom nadmetanju, kao i o lokacijama koje su predmet licitacije možete pročitati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1589
Povezane teme

jkp subotičke pijace

javno nadmetanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.