Komentara: 6
Pregleda: 4269

Druženje veterana FK "Spartak"

30.12.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Kraj godine je nekako uvek rezervisan za sumiranje rezultata i svega učinjenog u prethodnih 365 dana, a za veterane Spartaka decembar mesec je rezervisan kada se okupljaju i uz druženje evociraju uspomene iz igračkih dan.
Druženje veterana FK "Spartak"

Nakon dve godine pauze, na šta ih je primorala pandemija korona virusa, igrači iz nekoliko generacija subotičkog superligaša su se okupili na tradicionalnom druženju u restoranu „Motel Denisa“.

Svako od njih je na svojstven način ispisivao stranice fudbalske istorije kluba sa severa Bačke i ostavio trag u srpskom fudbalu. Neki su i danas u fudbalskim vodama, u ulozi trenera ili na nekoj drugoj funkciji kako u Spartaku, tako i u mnogim drugim klubovima, ali i dalje deo plavo – belog jata.

Na druženju su bili Slobodan Kustudić, Drago Jovićević, Slobodan Šujica, Mihajlo Đuran, Dragoljub Ljiljak, Zoltan Kujundžić, Zvezdan Ćosić, Zoran Milidrag, Ljubiša Đorđević, Branislav Jovanović, Rade Rudić, Dragutin Rajović, Slađan Marković, Marinko Pufek, Nemanja Vrana, Dalibor Cetina, Mandić Zoran, Miodrag Kovačević, Čedomir Terzić, Radivoj Ganjo Đurović, Ivica Francišković i Vladimir Torbica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4269
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.