Komentara: 17
Pregleda: 16525

"Državni posao" u centru grada

24.10.2013. u 16:57h
Izvor: SuMedija
OMCAFE karavan, ove subote kreće u obilazak gradova širom nase zemlje i promociju Običnih Momenata uz srk dobre kafe.
"Državni posao" u centru grada

Subotički Trg Slobode biće prvo mesto na kojem će građani moci da degustiraju OMCAFE proizvode, spremljene na čuvenom šporetu „Smederevcu“. Tom prilikom, društvo će im praviti trio najpoznatijih arhivatora na našem podneblju, protagonisti emisije „Državni posao“, koji će specijalno za Subotičane uz kafu „raditi“ prekovremeno, vikendom.

Hoće li srk dobre kafe biti dovoljan da se Boškić, Torbica i Čvarkov Đorđe odobrovolje tokom Običnih Momenata sa Subotičanima?

Da li je ukus tradicionalno spremljene kafe dovoljan izgovor da se zaboravi arihvatorijum i zapocne srdačan razgovor?

"Državni posao" u centru grada

Dođite ove subote, 26.oktobra u 11 časova na subotički Trg Slobode i uverite se sami. Dobra kafa i Obični Momenti cekaju na vas! Treba li vam bolji Izgovor za razgovor?

Izvor: SuMedija
"Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 16525

Povezana vest

Povezane teme

državni posao

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.